Alltid rent och fräscht! Ring oss på tel: 046-211 33 46

Skinande rena fönster med vår fönsterputs!

Anlita oss när det gäller allt inom städ - hemstäd, flyttstäd, byggstäd, fönsterputs, golvård m.m.

Vi är stolta över att kunna säga att vi är det äldsta städföretaget i Lund! Företaget startade redan 1965 - vi är ett välkänt familjeföretag i Lund.

Med vår långa erfarenhet i branschen har vi fått många nöjda kunder. Vårt mål är att se till att antalet nöjda kunder hela tiden blir fler!

Vi är glada och stolta när gamla kunder återvänder till oss när de behöver städtjänster igen. Vi lämnar gärna referenser till tidigare kunder för att du som ny kund ska kunna vara säker på att du får högkvalitativ städning.

För oss är personlig service med kunden i fokus otroligt viktigt. Som kund hos oss får du alltid bästa resultat så snabbt och smidigt som möjligt. Vi anpassar oss efter det som passar dig bäst och vi ser till att våra städtjänster utförs efter dina krav och önskemål.

Gör det enkelt - anlita oss för din flyttstäd!


Är ditt hem i behov av snabb och grundlig städning? Letar du efter en pålitlig städfirma för regelbunden städning av ditt kontor och offentliga utrymmen?

Lunda-Städ Asker AB är ett välkänt familjeföretag i Lund med en lång erfarenhet. Företaget grundades redan 1965, så här hittar du en bred kompetens inom all sorts städning. Vi utför bl.a hemstäd, flyttstäd, byggstäd, trappstäd, kontorsstäd m.m.

Kontakta oss redan idag för mer information på tel. 046-211 33 46!